Velká oběť Zorky Hejdové? To kvůli Nikoláskovi… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Velká oběť Zorky Hejdové? To kvůli Nikoláskovi...

Zorka Hejdová se rozpovídala o mateřství
Zorka Hejdová se rozpovídala o mateřství (Instagram)

Jsou to teprve dva měsíce, co se moderátorka Zorka Hejdová (30) stala maminkou syna Nikolase, ale už se opět raduje ze své původní váhy. Čemu vděčí za tak rychlou změnu?

„Jsem na své váze. Dokonce kilo pod,“ pochlubila se moderátorka webu Super.cz. Nadřela se, ovšem jinak, než by někteří očekávali, jelikož zjistila, že mateřství samotné je pořádná makačka! „Šlo to neuvěřitelně rychle. Sama jsem byla překvapená. Kojení je masakr a také jsem kvůli malému začala držet speciální bezmléčnou dietu. A to najednou člověk zjistí, co všechno nemůže a jde to úplně samo. A do toho ještě pohyb. Jsem neustále v běhu, dítě je dokonalý fitko," přiznala Hejdová.

Spor o jméno pro dítě Hejdových: Míra chce tradiční, Zorka exotiku

Video se připravuje ...

Jak již Zorka zmínila, motivací pro zvolenou dietu nebyla vidina štíhlé postavy, ale právě syn. „Dietu jsem začala držet kvůli Nikoláskovi. Zkouším, jestli to uleví jeho bříšku, a zdá se, že jo. Takže jsem dala dočasně sbohem všem dortíkům, koláčům, tvarohům, pudinkům, všemu, kde je mlíko. A máslo. Vlastně jsem takhle zdravě v životě asi nejedla. I když jsem se o to mnohokrát snažila,“ dodala Zorka Hejdová.

Šokující proměna těhotné Zorky Hejdové: Manžel Míra jen zírá

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.