Sexy Zorka Hejdová rok po porodu v plavkách: Břišáky jako víno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexy Zorka Hejdová rok po porodu v plavkách: Břišáky jako víno!

Sexy Zorka Hejdová v plavkách
Sexy Zorka Hejdová v plavkách (Instagram, CNC)

Moderátorka Zorka Hejdová (32) patří k tomu málu šťastných žen, jimž se hned po porodu podařilo dostat do skvělé formy. Vypadá dokonce ještě lépe, než v době, kdy přišla do jiného stavu! Na dovolené se teď pyšní vyrýsovanými břišáky!

Plavovlasá Zorka totiž sdílela fotku, na níž pózuje ve stylu zahraničních modelek. „Došlo mi, že v tomto životě už titulku Sports Illustrated nejspíš nenafotím,“ vtipkovala maminka maličkého Nikolase (1) v narážce na známý časopis, v němž se chce objevit snad kaž dá modelka.

Proto si na takové focení Hejdová aspoň zahrála. „Na štelovala jsem se na kameny, Renata Langmannová našla ten nejlepší úhel a zvěčnila mě, za což jsem jí neskonale vděčná!“ napsala k velmi povedené momentce. Zapadající slunce jí vytváří na těle velmi lichotivé stíny a právě ty málem vedly k rodinnému rozkolu mezi Zorkou a jejím manželem Mírou Hejdou (38).

Zorka a Mirek Hejdovi: V Las Vegas jsme v kasinu prohráli balík!

Video se připravuje ...

„Zeptal se mě, v jaký aplikaci jsem si udělala ty břišáky! Přitom moc dobře v hloubi duše ví, že je mám, jenom někdy nejsou tak vidět,“ durdila se kráska, která s manželem dlouhá léta tvořila moderátorskou dvojici i v rádiu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.