Hejdovi se pochlubili synem, jenže... TRAPAS JAKO HROM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hejdovi se pochlubili synem, jenže... TRAPAS JAKO HROM!

Míra a Zorka Hejdovi u voleb
Míra a Zorka Hejdovi u voleb (Instagram)

Přestože se půlroční syn moderátorského dua Zorky Hejdové (31) a Míry Hejdy (38) nedávno poprvé potýkal s nachlazením, nepříjemnou informaci pyšní rodiče přebili snímky malého Nikolase a fanoušci se mohli rozplynout. Roztomilosti totiž obdržel do vínku požehnaně!

Letošní podzim se nese ve znamení prudkého výkyvu teplot. Jednou je dvacet stupňů, podruhé o deset méně, a aby toho nebylo málo, přidá se i pořádný vichr! Úplná pastva pro nemoci! Lehké to nemají dospělí, natož děti. Své o tom ví i čerství rodičové Zorka a Míra Hejdovi. „Na měsíc a zpět, můj malý chlapeček, první rýma, první kašlík, první teplota, náročný! Soucítím se všema rodičema, lítá to teď všude, tak hlavně hodně zdraví těm našim nejmenším! Na rozdíl od Míry jsem zvolila fotku bez prsní vložky," napsala ke zveřejněnému snímku moderátorka.

Ihned se spustila lavina komentářů sledujících, kteří obdivovali malé Nikoláska, jenž se narodil začátkem dubna letošního roku. „Ten je kouzelný, hlavně ať se brzy uzdraví. Máte opravdu krásné miminko," cituje web eXtra.cz jednu z fanynek. „Nádherňouš, a ten spodní komentář mě pobavil, jde vidět, jak to chlapi neřeší," přidala se další a neopomenula se pozastavit nad vtipnou poznámkou Zorky. Co se estetických úprav fotek týče, pánové jsou zkrátka v tomto ohledu oproti ženám pozadu.

Podcast Maminka: Zorka Hejdová

Video se připravuje ...

„Táto, koukej. Mám super plán na víkend. Pojď, ukážu ti to," napsal ke svému snímku, na němž je opět malý syn s andělským úsměvem, pyšný tatínek Míra. Pozadí fotky ovšem skutečně ››zdobí‹‹ prsní vložka, na druhou stranu by se na tento detail musel člověk detailně zaměřit, aby si jí všiml. Veškerou pozornost na sebe ovšem strhává usměvavý syn, proto je to pouze úsměvná kulisa této fotografie.

Spor o jméno pro dítě Hejdových: Míra chce tradiční, Zorka exotiku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.