Hejdová se odhalila 3 měsíce po porodu: Páni, to je tělo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hejdová se odhalila 3 měsíce po porodu: Páni, to je tělo!

Zorka Hejdová
Zorka Hejdová (Foto Instagram)

Někdo se z těhotenských kil líže klidně rok, jiné maminky jsou okamžitě dokonale štíhlé. Stresy z povolených břišních partií nemusí mít ani moderátorka Zorka Hejdová (31). V plavkách totiž předvedla, že není důvod cokoliv skrývat.

Že rodila manželka Míry Hejdy (37) teprve před čtvrt rokem? Při pohledu na ni těžko uvěřit! Od chvíle, kdy manželé uvítali na světě malého Nikolase, moderátorka jen kvete! Stejný názor měli i její fanoušci, když se na sociální síti předvedla ve spodním prádle. Chválou dle webu eXtra.cz opravdu nešetřili.

Podcast Maminka: Zorka Hejdová

Video se připravuje ...

Recept na super tělo

Ke super křivkám Zorce prý pomohla bezmléčná dieta, kterou drží kvůli svému synovi. A zároveň pohyb, jehož podle svých slov více než dost. Společně jako již tříčlenná rodina nedávno vyrazili na Šumavu, kde mají chalupu, takže na místě rozhodně nesedí. „Pár střípků z našeho týdnu na Šumavě. Rodina, přátelé, krásná příroda, skvělý jídlo… Některý fotky jsou kýč jak bič, ale taková Šumava v létě prostě je! Plná zářivých barev, které nepotřebují filtr! Tady to milujeme… tady už jsme jako doma," uvedla k nedávnému příspěvku na sociálních sítích dle eXtra.cz.

Zorka Hejdová: Poslední natáčení před porodem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.