Hejdová v slzách: Neuvěřitelný dar od manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hejdová v slzách: Neuvěřitelný dar od manžela!

Zorku Hejdovou dojala šatna, kterou jí dal manžel Míra Hejda k narozeninám.
Zorku Hejdovou dojala šatna, kterou jí dal manžel Míra Hejda k narozeninám. (instagram: Zorka Hejdová)

Tak to je sen každé ženy, která miluje módu! Moderátorka a influencerka Zorka Hejdová dostala od manžela moderátora Míry Hejdy úžasný dárek ke třicátým narozeninám. Jaké překvapení čekalo na usměvavou blondýnku?

Zorka Hejdová oslavila třicáté narozeniny ve velkém stylu. Kromě krásné oslavy, kde třicítku zapila se svými přáteli a rodinou, dostala i velkolepý dar od manžela, který jí závidí nejedna žena. Moderátor Míra Hejda totiž koupil, zařídil a dokonce sám vymyslel své lásce šatnu snů. Bývalá hvězda Novy tak má vlastní místnost pro milované značkové kousky za statisíce!

Zorka Hejdová: Nosit diamanty je trochu stresující

Video se připravuje ...

„Tak už jsem to nějak zpracovala a musím se s váma podělit o ten nejkrásnější dárek… Dlouho jsem toužila po šatně. Po opravdové krásné šatně jako z filmu, kde bude mít všechno svoje pečlivě vybrané místo, kde bude oblečení dýchat a já se do takové šatny budu chodit kochat každý den. Ale byl to fakt jeden z těch snů, o kterém jsme se jen bavili, ale vlastně to u toho skončilo. Nějak nebylo jak, kdy, kde.... Ten večer jsem spala u Katky Říhové. Jak jsem zjistila, nic nebyla náhoda, ale předem promyšlený plán! Do detailu! Seděly jsme na večeři a ona se mě zeptala, co mi dá Míra k narozeninám. Říkám jí “vůbec to nechápu, on se mě ani jednou nezeptal, co bych si přála... Nemam tušení a fakt jsem zvědavá, protože mě absolutně nenapadá, co mohl vymyslet!” V ten okamžik se ve večerních hodinách náš celkem nevyužívaný pokoj pro návštěvy měnil v tuhle nádheru. Když jsem druhý den přijela.... no, to už vidíte sami. Video má dohromady asi 6 minut, ale dějově už je to pořád stejný, protože jen sedim a brečim a opakuju hesla jako “CO....JAK...KDY... JÁ.... NECHÁPU....” Proměnil můj sen ve skutečnost. Tak, jak to vždycky uměl jen ON! Děkuju lásko!!!  Je to přesně ona a nenavrhla bych ji líp! Protože abych dodala úplně všechno podstatný... On ji i sám nakreslil!... Zase bulim,“ napsala na sociální síti Hejdová, kterou manžel zcela odrovnal. Krásné!

Další tváře TV Nova v ohrožení kvůli koronaviru! A kdy bude loučení s Evou Pilarovou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
12. 7. 2020 • 00:54

Nevím kdo je Hejdová, ale oblíknout se umí, ale nehty má děsný!
Je příšerný, když " moderátorka " napíše cit. ..že bysme se ..

A vůbec! 30 letá ženská popisuje na instagramu , jak " bulí "
Je retard , nebo co ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.