Hejdová porodila: Dojemné vyznání miminku i manželovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hejdová porodila: Dojemné vyznání miminku i manželovi

Zorka s manželem Mírou.
Zorka s manželem Mírou. (Foto Adriana Fialová)

Moderátorka Zorka Hejdová (30) porodila prvního potomka. Šťastnou novinku zveřejnila na svém Instagramu pomocí fotografie, na které je s malým uzlíčkem štěstí a se svým mužem Mírou Hejdou, který je nyní štěstím bez sebe.

„Tak jsi na světě, chlapečku náš! Dali jsme ti jméno Nikolas. Tak dlouho jsem se snažila představit si ten okamžik, až tě poprvé sevřeme v náruči. Představovala jsem si, jak asi budeš vypadat, jak budeš vonět... a i když to byly krásný představy, zdaleka se nevyrovnaly tomu, jak úžasnej ve skutečnosti jsi! Máma s tátou tě zbožňujou! A tobě děkuju za našeho nádherného syna a za to, jakou oporou jsi mi byl po celou dobu, v každém okamžiku porodu. Byť mám některé fáze trošku v mlze, pamatuju si, co pro mě znamenal tvůj hlas, jak jsem vnímala každé tvoje slovo, jak jsem mohla celou dobu pevně svírat tvoji dlaň! Bylo to nepopsatelný, lásko... Miluju tě!“ napsala ke snímku se svými milovanými muži Zorka, která se stala novopečenou maminkou.

Spor o jméno pro dítě Hejdových: Míra chce tradiční, Zorka exotiku

Video se připravuje ...

Zorka Hejdová: Poslední natáčení před porodem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.