Radikální změna Prachaře: Musel to udělat pro dceru Miu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Radikální změna Prachaře: Musel to udělat pro dceru Miu!

Jakub Prachař
Jakub Prachař (Pavel Machan)

Rebel Jakub Prachař (37) prozřel. Po rozpadu vztahu s Agátou Hanychovou (35) prožíval náročného období a uvědomil si, co dělá špatně a co by měl co nejdříve změnit. Kvůli malé Mie, kterou mu porodila již zmíněná bývalá královna večírků, se rozhodl překopat vlastní život a konečně dospět.

 „Poslední rok a půl jsem v podstatě hnil, a to jak z osobních, tak i pracovních důvodů, protože té práce nebylo tolik. Předtím když jsem měl trable, dokázal jsem je prací vytlouct a neměl jsem čas o ničem moc přemýšlet. V loňském roce jsem ale bohužel, nebo spíše bohudík musel začít víc přemýšlet, protože na to byl prostor, a vědomě jsem začal dělat některé věci jinak, protože už je nešlo krájet tak jako dřív… Mozek si postupem času některé věci nastřádá, a když je člověk mladý, umí je odbourávat, i ty hnusné věci, ale starý mozek se v jednu dobu zahltí a už to není tak snadné,“ svěřil se podle expres.cz Prachař.

Agáta vyplatí Prachaře, miliony od mámy nestačí! A Forejt promluvil o vztahu s Burešovou

Video se připravuje ...

Změna životního stylu

„Jak mám dceru, tak bych si chtěl alespoň trochu zachovat zdravou schránku, abych jí vydržel co nejdéle. Proto jsem si koupil kolo, chodím běhat, nepiju alkohol a snažím se chodit včas spát. Sport navíc tříbí mozek. Když je nějaký alkoholový večírek, trvá mi tři dny se z něj dostat, takže si musím dobře rozmyslet, když už nějaký má být, kdy bude,“ dodal bývalý manžel Agáty Hanychové. Snad si vše ve svém životě urovná, najde si novou lásku, nové krásné bydlení a bude skvělým otcem dcerce Miušce. Malá holčička by si to určitě zasloužila.

Agáta Prachařová s dcerou Miou (3): Blonďatý ďáblík svého tátu Kubu Prachaře nezapře!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miroslava13
15. 3. 2021 • 13:18

bohužel si myslím, že přesto ještě není dospělý. alespoň jeho chování tak vypadá. já pamatuji, jak s tátou nikdo nemluvil, když si nabrnkl Lindu Rybovou. jak byli rozhořčení. a teď to udělal také...to samé. motal se kolem té slovenky, která je starší než on pak zas nějakou modelku. neví co by ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.