Kotek vs. Prachař v Máme rádi Česko: Vojta vzal na Kubu židli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kotek vs. Prachař v Máme rádi Česko: Vojta vzal na Kubu židli!

Jsou kamarádi, tentokrát se to mezi nimi ale dost vyhrotilo. Kapitáni červeného a modrého týmu v pořadu Máme rádi Česko si šli po krku. Vojta Kotek (33) v mylné domněnce, že prohrál, ztratil úplně nervy. A na Jakuba Prachaře (37) se hnal dokonce se židlí!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Mnau1
10. 04. 2021 23:08

Kdo se na porad dival, dobre vi, jak to tam probihalo a clanek je pekna snuska kravin. Jinak k poradu. Uz se na nej nedalo divat, kolik prostoru dava Boucek trapnemu kamosovi Pracharovi a jeho familii. Ozivil to Kotek, ale nedivim se, ze uz musi mit plne zuby sebestredneho Prachare, jeho urvanosti a blbych kecu. Dospely clovek a chova se jak male decko. Skoda, ze porad ztratil svuj puvodni vyznam souteze a je to jen o nezaslouzenem vitezstvi druzstva Prachare a nedivim se, ze se v druhem druzstvu jiz vystridalo tolik kapitanu. I na tatkovi Pracharovi bylo videt, ze mu chovani syna neni prijemne. Tragicka je i vymena kapely a interpretu.

Alva
09. 04. 2021 10:54

Mám tento pořad ráda, pan Prachař je vtipný, člověk se ledacos dozví, i když pan Bouček chyboval, píseň Boney M nebyla od nich, kedlub neroste pod zemí atd., ale kapela se neměla měnit, Noid, pardon, hrůza. Zašová, že neví, kde leží, tak si zasloužila upřesnit polohu, jinak fajn.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.