Zorka Hejdová pod palbou kritiky: Záchodová aféra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zorka Hejdová pod palbou kritiky: Záchodová aféra!

Zorka Hejdová a její neslavné snímky z WC.
Zorka Hejdová a její neslavné snímky z WC. (Foto Instagram)

Známé osobnosti nebo vlivné postavy sociálních sítí se občas musí pořádně obrnit proti kritickým komentářům. Kritizování lidem šlo a půjde vždycky a tak není divu, že tyto praktiky se rozmohly právě především na internetu, kde člověk nepůsobí tváří v tvář.

O negativních komentářích ví své i moderátorka Zorka Hejdová, která si také občas nějakou tu kritiku přečte. Naposledy se jejím fanynkám například nelíbilo to, že se fotila na záchodech. „Nebylo hezčí místo pro tak krásnou ženu... než WC? Pardon, jen názor,“ napsala jedna Zorky sledující a další se postupně přidávaly. „Jste krásná... krásné šaty,skvělý make-up… bože ty vlasy... moc vám to sluší. Jen já nemám ráda to focení na těch WC,  ale vy to přebijete,“ psalo se v dalším komentáři. Moderátorka tedy sice vypadala krásně, ale příště by se mohla vyfotit na trochu důstojnějším místě.

Zorka Hejdová: Nosit diamanty je trochu stresující

Video se připravuje ...



Přečtěte si
safinka59
26. 7. 2020 • 16:41

Hejdová byla tyčka do fazolí s tenkými rty a kuním ksichtem...teď je vyumělkovaná, silikonová směšná figurka, která šklebí i toho umělého kačera ! Chlubit se něčím, co neměla a má uměle udělané je jako sousedů zahrada. Pracuje na ní desítka Ukrajinců a soused si dělá selfie u jezírka ..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.