Sexy moderátorka Zorka Hejdová : Vystavuje křivky v jeskyni | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexy moderátorka Zorka Hejdová : Vystavuje křivky v jeskyni

S manželem si dopřávají romantiku.
S manželem si dopřávají romantiku. (Foto: Instagram)

Ta umí žít. Moderátorka Zorka Hejdová (30), která před pár týdny dostala k narozeninám přepychovou šatnu za desetitisíce od manžela Miroslava Hejdy (36), teď vyrazila za dalším luxusem.

Sexy tělo nemá otlačené od kamenité pláže v Chorvatsku, ale chytá bronz na řeckém Santorini. A to ne jen tak v ledajakém resortu. Hejdová má pro sebe a manžela ubytování v tvz. jeskynním pokoji. Což není temná sluj z dob pravěku, ale ikonická bílá vilka s modrými okenicemi a fantastickým výhledem na moře. Jak jinak než s privátním bazénem! Pouhé tři noci tak vyjdou na 32 tisíc.

Vyprsená Zorka Hejdová: Své přednosti ukazuji ráda, baví mě být ženská!

Video se připravuje ...

„24 hodin na Santorini, a i kdybychom měli hned teď odleteť zpět, bude to jeden z nejhezčích cestovatelských zážitků, co máme. Mluví se o něm jako o nejkrásnějším ostrově Evropy a já jednoznačně souhlasím. Zážitek je umocněný tím, že je tu naprosté minimum lidí,“ raduje se Zorka odvážně pózující v sexy bikinách.

Zorka Hejdová: Nosit diamanty je trochu stresující

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.