Drama na Nově: Klíčové tváře mizí kvůli koronaviru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Drama na Nově: Klíčové tváře mizí kvůli koronaviru!

Honza a Oliver ve Snídani s Novou
Honza a Oliver ve Snídani s Novou (Instagram: Honza Vorel)

Oblíbená Snídaně s Novou musí čelit dočasné absenci dvou moderátorských dvojic. V karanténě kvůli koronaviru skončila totiž Nikola Čechová (30). Stopku na dobu určitou pak v zápětí dostal i další pár, který pořad uvádí.

„Můžeme potvrdit, že Nikol jela druhého března s řidičem Uberu, kterému bylo následně zjištěno onemocnění koronavirem. Od devátého března je tedy dle nařízení Hygienické stanice hlavního města Prahy v karanténě,“ potvrdila Blesku tisková mluvčí TV Nova Lucie Melecká.

„Nemáme žádné příznaky, do konce karantény máme ale ještě pár dní,“ odtajnila na sociální síti o stavu sebe a svého přítele Nikola Čechová, známá i pod youtuberskou přezdívkou Shopaholic Nicol. A jelikož je v izolaci, nemůže zatím Snídani moderovat ani její kolega Milan Peroutka.

Další dvojicí, která je prozatím „ze hry“, je moderátorský i manželský pár – Míra Hejda (36) a manželka Zorka (29). „Ti se vrátili z Rakouska a musí tedy zůstat čtrnáct dnů v domácí izolaci,“ potvrdila informace Blesku Melecká. Na chod vysílání ale prý žádný vliv mít nebude.

Na rozhovor se Zorkou Hejdovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.