PODFUK?! Zorka Hejdová ze Snídaně s Novou má prý nové silikony, ale... Dnes ráno je nechala doma? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

PODFUK?! Zorka Hejdová ze Snídaně s Novou má prý nové silikony, ale... Dnes ráno je nechala doma?

Jde nám z toho hlava kolem. Na jedněch fotkách to na trojky vypadá, na druhých z dnešního rána vůbec...
Jde nám z toho hlava kolem. Na jedněch fotkách to na trojky vypadá, na druhých z dnešního rána vůbec... (Perfect Clinic/Lenka Hatašová, Aha! - M. Pátek, P. Machan, koláž Ahaonline.cz)

Brzy ráno obletěla Česko zpráva, že moderátorka Snídaně s Novou Zorka Hejdová si pořídila nová silikonová ňadra, prý rovnou trojky. Jenže pozorný divák dnešní ranní relace musel být v šoku. Vypadalo to totiž, že Zorka nová prsa nechala doma manželovi na hraní.

Moderátorka si prý nechala zvětšit ňadra o dvě velikosti (z jedniček na trojky) na pražské klinice a splnila si tím údajně svůj sen. „U mě nečekejte komplex v dospívání. Netrápila jsem se, že mám malá prsa, i když jsem je měla. Spíš mi vadily ty úplně obyčejné ženské věci, kdy si koupíte krásné šaty s výstřihem a pak zjistíte, že dekolt na vás vůbec nevypadá tak, jak jste obdivovala v časopise,“ řekla k tomu Hejdová a dodala spoustu podrobností, proč je lepší mít silikony než trápit prsa v push-upkách.

A jásal i její manžel – moderátor Míra Hejda. „Moc se mi to na pohled líbí, prsa vypadají skvěle a velmi přirozeně. Jen jsem ještě neměl příležitost se tak brzy po zákroku s nimi blíž skamarádit, tak na to se těším. Už jsem ale při společném focení mohl vyzkoušet, že mám plné dlaně dojmů, “ usmíval se potutelně.

Jenže kdo se těšil, že dnes ráno, když byla Snídaně s Novou z bazénu, se na nová prsa Zorky mrkne v přímém přenosu, měl smůlu. Moderátorka totiž zjevně prsa nechala doma. Když se navíc postavila vedle své kolegyně rosničky, která také tvrdí, že má trojky, tak byl rozdíl více než patrný. Nejsou trojky jako trojky, chtělo by se říct ;-).

Anketa

Má podle vás Zorka Hejdová nové silikonové trojky?
Celkem 158 hlasujících

Jak si to vysvětlit? Jde o velký silikonový podfuk, nebo se nám to jen zdá? Podívejte se do galerie, udělejte si názor a hlasujte!



Autor:  ph

Přečtěte si
zzapp
22. 6. 2014 • 00:16

..a do snídaně s novou už nacpete ještě kterou krááá.vu? děv.ka mašlíková, hydra zorka hejda, silikáče k snídani. a blbky. Škoda.

zzapp
22. 6. 2014 • 00:05

a pič..us je její starej i ona, oba dementi vymaštěn.ý. rovný k rovnému.

paralenka
21. 6. 2014 • 09:22

Její vycpaný či nevycpaný dekolt je mi u zadele, ale to, jak vystupuje, jak přiblble se směje (to je asi to nejhnusnější), to mi vadí hrozně. Když moderuje tahle princezna Zubejda, raději přepínám na konkurenci! Namyšlenost na "vtipnost a genialitu", kterou všem předvádí, je bezbřehá! Nepřirozená umělá panna s vyceněnými tesáky!

defakto
20. 6. 2014 • 17:49

...... nechápu proč takhle intimní věci si ty dnešní holky vytrubují do médií , co je koho do toho ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.