Těhotná Hejdová: Překvapení se nekonalo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Těhotná Hejdová: Překvapení se nekonalo!

Novinu vypustili do světa včera. Radost je na první pohled zřetelná.
Novinu vypustili do světa včera. Radost je na první pohled zřetelná. (foto Instagram)

Oblíbený moderátorský pár nedávno oznámil radostnou novinu. Zorka Hejdová (30) a Míra Hejda (37) odtajnili, že čekají miminko. A spolu s tajemstvím vyšly najevo i detaily kolem toho, jak Zorka svým těhotenstvím překvapila manžela.

Ačkoli s novinou přišli teprve nedávno, Zorka Hejdová začal již pátý měsíc těhotenství. Jakmile přestalo být těhotenství tajemstvím, poodhalila budoucí maminka, jak radostnou novinu oznámila Mírovi. Měla velké plány, které však dopadly zcela jinak! „Vždycky jsem myslela, že až to přijde, připravím třeba super večeři na nějakém originálním místě a oznámím mu to nějakým překvapením nebo dárkem,“ svěřila se moderátorka.

Další tváře TV Nova v ohrožení kvůli koronaviru! A kdy bude loučení s Evou Pilarovou?

Video se připravuje ...

Zorka Hejdová po odchodu z Novy: Po 11 letech jsem cítila vyhoření

Video se připravuje ...

Někdy ale není třeba velkých gest, aby se plán povedl. „Přišla jsem do ložnice v županu se slzami v očích a testem v ruce. Mělo to tak ale být! Ten okamžik se týkal nás obou a takhle jsme ho mohli prožít společně. Nevydržela bych mu to neříct ani vteřinu,“ přiznala na sociálních sítích.

Dále se fanouškům svěřila s tím, že nečekala, jak takové těhotenství ve skutečnosti probíhá. „Překvapilo mě, že se měníte opravdu už od začátku. Já si naivně myslela, že až na ranní nevolnosti si tak do pátého měsíce vůbec nebudu připadat těhotně, ale to tělo se mění téměř ihned,“ napsala moderátorka a dodala, že i přes náročné koronavirové období si to své těhotenské užívá.



Přečtěte si
konvalinka34
28. 11. 2020 • 17:17

Ono jí je 30 let a mluví jak sedmnáctka. Ona nevěděla, že se jí změní tělo....aspoň vidíme její IQ, hrůza

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.