Hejda vyzradil detaily porodu Zorky: Jsme „zblbý“ z filmů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hejda vyzradil detaily porodu Zorky: Jsme „zblblý“ z filmů!

Manželská dvojice moderátorů Míra a Zorka Hejdovi.
Manželská dvojice moderátorů Míra a Zorka Hejdovi. (Dana Kolářová)

Moderátorka Zorka Hejdová (30) řekla své »ANO« moderátorovi Mírovi Hejdovi (37) v roce 2013. V jejich idylickém manželství jim chybělo jen vytoužené miminko, a tak poté, co Zorka přivedla na svět syna Nikolase, se jejich život stal pohádkou. Novopečení rodiče jsou štěstím bez sebe a slavný tatínek vyzradil, jak probíhal celý porod.

„Jedu do porodnice, říkal jsem, že si nahraji svoje emoce, protože jsem toho plný, zároveň nevím, co čekat, člověk si řekne, aha, no jo, tak my asi fakt rodíme, respektive Zorka. Jsem rád, že už jsem automaticky dostal takové to pomnožování vět, jakože MY rodíme a MY máme, to jsem vždy říkal, že mě mine, ale neminulo… Zorka je v porodnici, je v pohodě, všechno je řízené, vše je na termín, ale je to tady, držte nám palce,“ sdělil prostřednictvím Instagramu Hejda fanouškům.

Hele, tak rodíme

„Odpověď na otázku, jak je možné, že já jedu takhle v pohodě a Zorka už je tam. My už jsme tam byli a definitivně mohu vyvrátit takové ty mýty, že porod znamená teď, hned, jeď, praskla voda. My jsme to měli úplně v klídku, až vlastně neuvěřitelně. Jeli jsme prostě na kontrolu a Zorce řekli: tak rodíte. Já jsem mezitím čekal v autě, a Zorka mi napsala: hele tak rodíme. Pan doktor mi řekl, skočte si na jídlo, to je v pohodě, máte tak hoďku času ještě. Tak jsem jel pro nějaké jídlo, i pro Zorku, a je to tady. No, možná teda za pět hodin nebo za deset, vím já, ale je to tady,“ vyprávěl dál moderátor podle extra.cz.

Spor o jméno pro dítě Hejdových: Míra chce tradiční, Zorka exotiku

Video se připravuje ...

Filmy? Žádná realita!

„Tohle story točím dnes, kdy už je Nikolásek na světě, a tady musím říct tu nejzásadnější a nejzajímavější věc, jak je člověk zblblý z těch všech filmů a seriálů, kde se řekne porod, tak to znamená, že tatínek skočí do auta, který už je nachystané, jede 150 km/h přes město na blikačky, hrozně rychle, na červenou nestaví, protože by náhodou mohla ženě prasknout voda a je to strašný fofr. A pak ta skutečná realita, že to trvá dlouhý, ale dlouhý hodiny, aspoň teda z té naší zkušenosti, a to, že už si člověk myslí, že už teď, že už to skoro bude, tak to bude trvat ještě spoustu a spoustu hodin,“ dodal Hejda, který je z „tatínkovské“ role nadšený.

Zorka Hejdová: Poslední natáčení před porodem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.