Moderátor Daniel Stach: Strach z vyhoření, obavy o zdraví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Moderátor Daniel Stach: Strach z vyhoření, obavy o zdraví!

Moderátor České televize Daniel Stach
Moderátor České televize Daniel Stach (profimedia)

Třiatřicetiletý moderátor přiznal, že zápřah, který zažíval v zaměstnání během covidové pandemie, byl už na hraně jeho psychických a fyzických sil. Přesto by neměnil ani náhodou!

„Že toho mám někdy plný zuby, říkám si, jestli toho není moc, tak i kdyby bylo, je to jedno. Já pracuju pro médium veřejné služby, já to musím zvládnout. To je moje práce," svěřil se Daniel Stach magazínu For Men. 

„Když bude krize nějakého jiného typu, musí to zvládnout moji kolegové, kteří se tím zabývají. Až budou parlamentní volby, oni se tomu budou daleko víc věnovat, budou muset nasadit daleko víc sil než třeba teď a je to v pořádku. Stejně tak je v pořádku, že jsem vstával v pět ráno a chodil spát pozdě večer a fungoval jsem takhle celé týdny v kuse," popsal pracovní očistec populární moderátor be příkras.

Daniela Písařovicová protestovala proti pravidlům ve StarDance!  

Video se připravuje ...

„Ne, nemůžu celoživotně fungovat tak, jak jsem fungoval poslední rok a půl, to nejde. Vyhořel bych, selhalo by mi zdraví, to by nešlo, ale krátkodobě je správné to udělat, protože to je moje role, to je moje práce a to je, doufám,to , co lidem pomohlo," věří si tento 189 centimetrů vysoký sympaťák.

Kubelková o dceři, nadané modelce Natálce: Do zahraničí ji nepustím! Je ještě moc mladá

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.