Koleník do StarDance! Tímhle snímkem to u lidí už vyhrál | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Koleník do StarDance! Tímhle snímkem to u lidí už vyhrál

Ján Koleník
Ján Koleník (Instagram)

Slovenští sousedé se též rádi nechávají unášet v rytmu hudby, a tak se momentálně těší na připravovanou taneční soutěž Let's Dance, v níž se letos představí velmi zvučná jména. Jednou z hlavních hvězd nové řady obnovené soutěže bude i charismatický herec Ján Koleník (42).

Že hvězdě První republiky není cizí ani tanec, ani humor, dokazuje snímek, kterým se Koleník pochlubil na svém instagramovém profilu. "Tak co? Oprášíme taneční boty?" napsal k fotce z roku 1998, kdy mu bylo osmnáct let. Od fanoušků i kolegů se dočkal samých pozitivních reakcí. "Konečně uvidíme další tvůj talent. Těšíme se," cituje slovenská Pluska hercovy fanoušky. Mezi těmi, kdo Koleníkovi popřáli hodně štěstí, je i pravidelný účastník StarDance, český tanečník Marek Dědík (38), který se v poslední řadě probojoval do finále s taneční partnerkou Martinou Viktorií Kopeckou (35).

Tímto snímkem si Koleník získal většinu fanoušků!

Ján Koleník: Lockdown mi vyhovuje! Je to jediná šance si odpočinout!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.