Geislerová po čase opět šokuje: Obličej celý od krve | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Geislerová po čase opět šokuje: Obličej celý od krve

Aňa Geislerová natočila nový thriller.
Aňa Geislerová natočila nový thriller. (archiv Blesku, instagram)

Všechny vyděsila! Anna Geislerová (47) totiž zveřejnila fotku s Tomášem Maštalírem (46), na které jsou oba doslova zbrocení krví!

Naštěstí se nejednalo o výsledek potyčky, snímek je z natáčení mysteriózního thrilleru Smršť, ve kterém si Geislerová zahrála právě po boku slovenského fešáka Maštalíra. Střihli si role manželů, kteří se rozhodli řešit vážnou partnerskou krizi odjezdem do lázní daleko od civilizace. Tam ale věci nabraly nečekaně dramatický spád...

Geislerová o Vánocích: Jednou byly bez rodiny, bylo to nepříjemné

Video se připravuje ...

„Všechno, co se mé postavě stane, jsou běžné životní situace. Zoufalství, sebeobviňování i selhání znám z vlastního života, takže jsem to jenom vytáhla ze šuplíku,“ prozradila Geislerová, že do role dala i kus sebe samotné. I když mohou scény ve filmu působit drasticky, filmoví manželé si na place skvěle sedli.

„Když máte zkušenějšího hereckého partnera, tak vás táhne, jsem za tuhle spolupráci vděčný,“ nešetřil chválou směrem k zrzavé kolegyni Maštalír. A oběma to seklo i na slavnostní premiéře! Tam vedle sebe přímo zářili a Geislerová vypadala v tematicky červených šatech jako hollywoodská hvězda!



Přečtěte si
pravlast
23. 3. 2024 • 09:29

Kdo tuto divu tak ponížil a rozbil jí celou tlamu? (Copak se sluší aby toková odbornice na politiku a volbu prezidenta mohla zvoleného tak sprostě urážet?) Bohužel tlamu rozbitou má pouze ve filmu a skutečný výprask nedostala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.