Geislerová v slzách! Toto ji dostalo do kolen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Geislerová v slzách! Toto ji dostalo do kolen!

Aňa Geislerová je dojatá
Aňa Geislerová je dojatá (Instagram)

V matčiných šlépějích kráčí Stella (14), dcera Ani Geislerové (45). Mladá slečna získala svou první větší roli v závěrečném dílu minisérie České televize Marie Terezie. A nebyla ze slavné rodiny jediná. Po jejím boku se objevila také sestřenice Mária, jejíž maminkou je starší sestra Ani, výtvarnice Lela Geislerová (46).

Podobu se slavnou maminkou Stella nezapře, i když určité rysy zdědila po tátovi, režisérovi Zdeňku Janáčkovi (43). Hereckému prostředí se tak zkrátka nevyhne. Dojímám se Stella si ve výpravné minisérii střihla roli Johanny a Mária roli Lízy. Obě krásky si prošly klasickým castingovým výběrem a pak se potkaly na place. Nemusely být proto před kamerou tolik nervózní, když měly po boku někoho blízkého. Na svou dceru a neteř byla samozřejmě pyšná i Aňa.

Geislerová v Máme rádi Česko. Konkurenci nedala šanci!

Video se připravuje ...

„Gratuluju krásným sestřenkám a debutantkám, dojímám se,“ napsala hrdě herečka. Nebylo to však úplně poprvé, kdy se Stella s Márií mihly před kamerou. Občas komparzy V roce 2011 je do svého filmu Nevinnost obsadil režisér Jan Hřebejk (54).

„Byla to záležitost na tři hodiny. Jinak já to moc nepodporuju. Honza má rád, když se děti jakoby zakonzervujou,“ popsala tehdy Aňa, která ve filmu excelovala. Od té doby se ale věci změnily a Stella postupně zakouší herecké řemeslo. „Už hrála v Dejvickém divadle a občas ji beru na komparzy. Ale nechtěla jsem, aby byla herecké dítě, protože to je úplně jiná disciplína. Ale rozhodně jí v tom nebráním, a jestli po tom bude toužit dál, tak ji podpořím,“ řekla tehdy Aňa. Každopádně obě slečny mají slušně nakročeno stát se hvězdami stříbrného plátna a rozšířit tak rodinný herecký klan.

Geislerová na premiéře filmu Havel: Olgu jsem si pouštěla v dokumentech

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
4. 1. 2022 • 13:10

Slavná herečka se základkou a ostrým vyštěkáváním si rolí.Sotva to nechala u dcerunky jen na konkurzu .Kecá !!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.