Překvapivé rozhodnutí? Aňa Geislerová kývla na nečekanou roli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Překvapivé rozhodnutí? Aňa Geislerová kývla na nečekanou roli!

Aňa Geislerová natáčí v Anglii
Aňa Geislerová natáčí v Anglii (Instagram)

I když má herečka Aňa Geislerové na svém hereckém kontě mnoho úspěšných filmů, většinou byly vážnějšího rázu. Zrzavé krásce zkrátka více sedí dramatické role, v nichž naplno využije svůj talent. Jakmile jí přišla nabídka na roli ve štědrovečerní pohádce O vánoční hvězdě, neváhala na ni kývnout. Ani zde jí ale role princezny nebyla souzena. Je na to snad pozdě?

Herečka Aňa Geislerová platí v Česku i zahraničí za hereckou kvalitu. Proto je také často obsazovaná do filmů, kde ztvární spíše komplexní postavy. Nemrzí ji ale, že se nikdy nestala princeznou? V minulém roce měla velmi blízko k tomu stát se na moment urozenou dámou, místo toho jí přistála role pomstychtivé hvězdy Proximy. Nakonec si ale sen každé dívky vyplnila a ve svých pětačtyřiceti letech si konečně zahraje princeznu!

A jedná se o jednu z nejkrásnějších pohádek, které byly v Česku vytvořeny. Aňa Geislerová totiž kývla na roli v ochotnickém představení Sůl nad zlato, v němž bude ztvárnit skromnou princeznu Marušku. Tu ve slavné pohádce Byl jednou jeden král uvedené v roce 1955 ztvárnila Milena Dvorská (†71).

Geislerová v Máme rádi Česko. Konkurenci nedala šanci!

Video se připravuje ...

„Konečně jsem se dočkala, na prahu stáří, role princezny,“ smála se v rozhovoru pro Super.cz. „Nemám na to vůbec čas, ale zároveň mi to dělá obrovskou radost. Byla to věc, kterou si člověk rozhodne, moc o tom nepřemýšlí a pak se nechává překvapovat tím, co hezkého mu to přináší. Jsem sociální a komunitní člověk, a proto jsem ráda, že se s místními propojujeme,“ dodala herečka.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Politická koronahitparáda! Největší nesmysly!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.