Arabela Nagyová se vrátila se do pohádky, ale: NEMŮŽE DÝCHAT? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Arabela Nagyová se vrátila se do pohádky, ale ... NEMŮŽE DÝCHAT?

Jana Nagyová a Dagmar Patrasová
Jana Nagyová a Dagmar Patrasová (Bontonfilm, archiv)

Všichni si ji pamatujeme jako princeznu Arabelu ze slavného seriálu Václava Vorlíčka (†88). Slovenská herečka Jana Nagyová (62) se teď po mnoha letech vrátila před kameru a hraje královnu v pohádce Jana Budaře (44) Mamánek. Pro herečku je to zároveň z finančního hlediska velký kšeft, neboť je o ní známo, že za pár korun si rozhodně před kameru nestoupá.

Šafránková (†68). Představitelka Popelky ale letos zemřela. Pro Nagyovou byla role královny vždy sen. Když nabídku dostala, měla z ní velkou radost. „Poprosila jsem pana Budaře, aby mi poslal scénář, protože jsem to četla jen v mobilu, a to není moc příjemné, tolik stránek,“ popsala herečka.

Takhle dnes vypadá princezna Arabela! Nagyová přijela na narozeniny Vorlíčka!

Video se připravuje ...

„Ale ten příběh se mi strašně líbil. Takže jsem ho nenechala dlouho čekat a slíbila jsem mu, že to budu dělat strašně ráda,“ dodala. Nagyová, která 28 let nestála před kamerou, už si odvykla nosit kostýmy. A ten královnin je sakra těžký. „Ten můj má určitě nějakých třináct čtrnáct kilo. Pod tím kostýmem je jedna spodnička, druhá spodnička, obruč, korzet. Jsem sešněrovaná a každý se mě ptá, jestli můžu dýchat. Ale je krásný a cítím se v něm dobře,“ dodala Nagyová v rozhovoru pro MF DNES.

Představitelka Arabely Jana Nagyová



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.