Přiznání herečky Pfauserové: Terčem nenávisti kvůli Řachandě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Přiznání herečky Pfauserové: Terčem nenávisti kvůli Řachandě!

Denisa Pfauserová
Denisa Pfauserová (Profimedia)

Herečka Denisa Pfauserová (32), která ztvárnila rozmazlenou princeznu v pohádce Řachanda, se zmínila o svých svatebních plánech, které jí i v covidovém období pěkně zaměstnávají hlavu!

Svatba herečky je naplánovaná již na konec tohoto června, proto jsou veškeré přípravy v plném proudu. Herečka nyní dolaďuje především detaily, jako jsou květiny či dorty. Svatební šaty ale překvapivě ještě neměla na sobě! „Nezkoušela jsem žádné, protože šaty mi bude šít dvorní návrhářka Kamila Vodochodská, se kterou už zanedlouho začnou právě různé rešerše a přípravy, zkoušení a šití,“ vysvětlila herečka v rozhovoru pro iDnes.cz.

Herečka také nedávno prožila dobrodružnou dovolenou. Snad si veškerá neštěstí již vybrala a svatební cesta se ponese pouze v zamilovaném duchu. „Ztratila jsem tam kufr, rozbil se mi telefon, dvakrát jsem se spálila jak blázen, pořád jsem někam padala, odírala se. Bylo toho tolik, že bychom tady byli dlouho, než bych to všechno vyjmenovala. Ale ve finále jsme se tomu pak už smáli,“ přiznala Pfauserová.

Avatar a Hobit v Česku! Ukázky z pohádky Řachanda!

Video se připravuje ...

Herečka se do povědomí diváků dostala hlavně díky pohádce Řachanda. Ta nemá na Československé filmové databázi příliš kladné hodnocení, sama herečka si ale natáčení užila. „Mě to moc bavilo, protože to byla princezna, která nebyla ta klasická milá, unylá. Ale tím, že byla roztržitá, tak jsem se na tom vlastně vyblbla,“ svěřila se herečka, která na sociálních sítích i po pěti letech stále dostává upozornění od rodičů, kteří kvůli dětem pohádku sledují. „Spousta maminek mi posílá, že už mě vlastně trošku nenávidí, protože u nich Řachanda jede od rána do večera. Takže mě pořád označují na příspěvcích na Instagramu a ta pohádka se tak ke mně dostává denně,“ dodala Denisa Pfauserová.

Vladimír Polívka konečně promluvil o přepadení. A vyčítal Gott Ivaně svatbu ve Vegas?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.