Ze zákulisí seriálu: Jak to bylo s podivnou svatbou ve Slunečné?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ze zákulisí seriálu: Jak to bylo s podivnou svatbou ve Slunečné?!

Po svatební noci je pro Kláru všechno novinkou.
Po svatební noci je pro Kláru všechno novinkou. (Foto FTV Prima)

Už čtvrtá svatba v seriálu Slunečná! Milovníci romantiky si ale na své moc nepřijdou, tohle je spíš drsná fraška. Proradný podnikatel a novopečený starosta Slunečné Roman Maxa v podání Filipa Tomsy (37) dokonce neváhá dát své nastávající do pití sedativa, jen aby ji dostal pod čepec.

Podle Romana je to jediná cesta, jak se dostat k penězovodu rodiny Kláry Matějkové, kterou hraje Kateřina Klausová (29). 

Ráda by se vdávala

„Točili jsme v hotelu Chateau St. Havel v Praze. Klára se do Romana fakt zamilovala,“ popsala děj Kateřina. „Dostala jsem jedny svatební šaty a padly mi na první dobrou. Jen byla škoda, že jsem v nich točila vlastně jen jednu scénu,“ posteskla si herečka. Prý už potajmu pomalu po svatebních kouscích pokukuje. „Občas si do telefonu uložím fotku. Ale je to ještě daleká budoucnost,“ říká Klausová.

Slunečná: Svatba Lucie Benešová a Jana Šťastného

Video se připravuje ...

Nic si nepamatuje

Její hrdinka Klára touží po velikém obřadu se spoustou lidí, ale to se nehodí Romanovi do krámu. Potřebuje hlavně papír. Jediné, co své nastávající splní, je přítomnost celebrity na svatbě. Role se ujal moderátor Libor Bouček (40). „Kláru jsme s kamarády omámili, známý oddávající nad tím přimhouřil oči a bylo to,“ přiznává Tomsa. Své novomanželce pak namluvil, že se tak opila, že si nic nepamatuje.

Slunečná: Eva Josefíková přivítá na svět Haničku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.