Pfauserová z pohádky Řachanda: Na své svatbě se proletěla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pfauserová z pohádky Řachanda: Na svatbě se proletěla

Denisa Pfauserová
Denisa Pfauserová (Foto: Marek Pátek, Pavel Machan, Petr Novotný)

Láska a smích, kam se podíváš! Sobotní slunečný den byl jedním z nejkrásnějších pro Denisu Pfauserovou (32). Rozmazlená Markétka z pohádky Řachanda oblékla bílé šaty a slíbila doživotní lásku strojnímu inženýrovi Honzovi.

Podle všeho se den D nesl ve velmi veselém duchu. Nevěsta od rána neztrácela úsměv na tváři a bavila široké okolí. „Kdo že se to dnes vdává?“ napsala pod snímek, kde skotačí s krásnými družičkami. Let novomanželky Šaty s vlečkou, krajkou vyšívané oblékla herečka v klasické bílé barvě. Ženich se s ní sladil bílou košilí a oblek měl ve světlomodré barvě. Dobrá nálada panovala i během obřadu, který proběhl pod širým nebem a oddávajícím byl kněz, na něhož Denisa házela očka.

Princezna z Řachandy vynesla nejvíc sexy šaty! Ale ve filmu ukázala víc

Video se připravuje ...

Nechyběl ani první tanec novomanželů, krájení dortů či hození svatební kytice. Proletěla se i sama hlavní aktérka celého slavnostního dne. Již za asistence manžela »vystřelili« přítomní pánové princeznu do vzduchu.

Misska na svatbě

Pfauserové nádherné družičky vypadaly, jako když na ně herečka dělala výběrová řízení na přehlídkových molech. A možná na tom něco bude... Jednou z krásek byla i Česka Miss z roku 2016 Andrea Bezděková (27).

Princezna z Řachandy Denisa Pfauserová: S nahotou nemám problém!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.