Petr Vaněk překvapil: S manželkou chodíme na terapie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Petr Vaněk překvapil: S manželkou chodíme na terapie

Petr Vaněk ve Varech
Petr Vaněk ve Varech (CNC_Marek Pátek)

Herec Petr Vaněk (42) je se svou manželkou Marií už dvanáct let. On je herec, ona herce zastupuje, takže se spolu vídají nejen doma, ale i v práci. Prostoru pro hádky je tedy víc než dost.

Nedávno se herec rozpovídal v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Petr Vaněk (42) přiznal, že se svojí manželkou Marií se často hádali kvůli zbytečnostem. Chtěli to omezit a rozhodli se říct si o pomoc. „Důležité je nedojít k hádce, a když už k ní dojde, je dobré se naučit utnout ji dřív, než z toho vznikne něco zbytečného. Vždycky jsou to hádky o blbosti. A tak jsme šli na párové terapie, takzvanou Partnerskou cestu,“ svěřil se herec.

Honza Dědek o konfliktu s Janem Krausem: Spor o červenou sedačku

Video se připravuje ...

Přiznal, že největší ponorku zažívali, když jeho žena měla víc práce, než on. Tehdy se staral o domácnost a byl na takové „mateřské dovolené“. Občas mu to ale nešlo a právě kvůli tomu často vznikaly zbytečné hádky. Jeho žena se za něj zase dokáže naštvat z jiných důvodů. „Já neumím chodit včas. Prostě to neumím. Mám patnáct dvacet minut zpoždění. A někdy i hodinu. Proč se mám stresovat?“ dodal s úsměvem Petr.

Agáta Hanychová: Mirkův útěk od syna jsem mu odpustila, stejně jako alimenty!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.