Sekla s hraním? Geislerová vzala sekeru a... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sekla s hraním? Geislerová vzala sekeru a...

Ester Geislerová
Ester Geislerová (Profimedia)

Za práci herečka Ester Geislerová (37) rozhodně vzít umí! Jako správná Češka si také umí čas od času vyčistit hlavu od rušného života ve velkoměstě plného moderních technologií na své chalupě, kterou má spolu s rodinou v Orlických horách. A chlapa k údržbě stavení v podstatě nepotřebuje!

Herečka si pochopitelně umí dopřát i dovolenou u moře, tu poslední strávila na Azurovém pobřeží, ale, jak se říká, doma je doma. A že se práce nebojí, dokázala svým sledujícím na sociálních sítích. „Spát tak dlouho, jak tělo chce. Koupit štípačku. Dělat dřevo na zimu. Uklidit sklep. Po večerech kecat nebo se válet. Číst a psát. Chodit na houby. Zapálit oheň. Koupat se v potoce,“ shrnula své chalupářské aktivity herečka, jak napsal web Expres.cz.

Jak se fotila Ester Geislerová pro Moji psychologii?

Video se připravuje ...

Že je v jednoduchosti síla, dokazuje i fakt, že není nutné pro pobyt na chalupě pořizovat hromady jídla. Ono se to vlastně vše obstará tak nějak samo. I bez technologií. „Čumět na mraky. Trhat maliny. Z bylinek čaj. Chodit běhat a v půlce si dát pivo. Jíst pstruhy. Fotit. Točit. S místními kecat. Půdu a les zkontrolovat. Máminy koláče jíst. Kafíčko pít. Balený kouřit,“ popisuje svůj pobyt snů Ester Geislerová, která na chalupě trávila čas i se svým přítelem Martinem, jehož poznala na natáčení seriálu Anatomie života.

Ester Geislerová: Já ležela na JIPce a rodina popíjela šampaňské

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.