Potěš koště! Jiří Lábus (71) bude šéfem autoprovozu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Potěš koště! Jiří Lábus (71) bude šéfem autoprovozu!

Jiří Lábus
Jiří Lábus ( Marek Pátek, reprofoto)

Oblíbený herec se neproměnil jako čaroděj Rumburak v havrana, ale vzal na sebe kostkovanou košili a do ruky láhev piva. V čtyřdílné minisérii České televize Volha si Jiří Lábus (71) zahraje s Kryštofem Hádkem (39) a Anetou Krejčíkovou (30) šéfa autoprovozu Československé televize.

Režisér Volhy Jan Pachl (44) psal scénář na motivy stejnojmenné knihy, již napsal Karel Hynie (†74), dlouhodobý producent Československé televize. Ve čtyřech dílech se postupně odkrývají poměry a vztahy v Československé televizi v letech 1970–1990.

Naštvaný Jiří Lábus: Sedmdesát procent národa jsou blbci!

Video se připravuje ...

Kryštof Hádek hraje hlavní roli řidiče Pekárka, který do práce nastoupí po vojně a prožije tam dvacet let. „Snem Pekárka je vozit Karla Gotta, není to nejčestnější postava, jde mu jen o své blaho a neváhá potopit druhé, aby se měl dobře. Někteří lidé třeba i spolupracovali s STB, abych tak označil směr, kterým se ten seriál bude ubírat,“ popsal pro Aha! Kryštof Hádek. Jiří Lábus hraje Pekárkova nadřízeného. „Minisérie ukazuje na poměry v Československé televizi v době totality, je tam řada komediálních scén, ale i scén, při kterých mrazí. Finále čtyřdílného seriálu se odehrává po revoluci, točí se do konce ledna a bude to asi až tak za rok v televizi, “ sdělil Aha! Lábus, který si v seriálu dále zahraje s herci Pavlem Řezníčkem (54), nebo Aňou Geislerovou(45) aj.

Febiofestem oceněný Jiří Lábus: Negativní role se hrají lépe, než ty kladné

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.