Hádky u Kostkové kvůli bývalce? Tereza promluvila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hádky u Kostkové kvůli bývalce? Tereza promluvila

Tereza Kostková
Tereza Kostková (ČT, facebook)

Vztahy mezi bývalými partnery bývají divoké - nejen pro obě účastnické strany. Nepříjemná atmosféra se dotýká často i dětí. Herečka Tereza Kostková (46) si je toho dobře vědoma - pro klid v rodině učinila zásadní rozhodnutí.

Rozvod s manželem Petrem Kracikem (64) v roce 2016 byl pro oblíbenou herečku a moderátorku emočně náročný. Oba se spojili svoje síly, aby se nepříznivá rodinná situace co možná nejméně dotkla jejich syna Antonína. Hádky šly stranou a pár našel společnou cestu, jak spolu v rámci možností vycházet. „Oba nás s Petrem rozchod bolel a oba jsme chtěli, aby nebolel našeho Toníka,“ přiznala Kostková Blesku. 

Tereza Kostková: O novém filmu i o tom, jak trávila čas během onemocnění covidem!

Video se připravuje ...

O to víc si u svého nynějšího manžela Jakuba váží toho, že vyznává stejnou filozofii. „Vidím takový hezký vztah i mezi mým mužem Jakubem a jeho dětmi. Má krásný vztah i se svou bývalou ženou na Slovensku. Znám její rodiče, můj Tonda jezdí na Slovensko také. Jde to. Je to jen otázka určité zralosti,“ poznamenala také. 

Tereza Kostková na premiéře filmu V létě ti řeknu, jak se mám: Co prozradila?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.