Kostkové jde hlava kolem! Ještě tak pít víno... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kostkové jde hlava kolem! Ještě tak pít víno...

Tereza Kostková si bude užívat letos na zahradě
Tereza Kostková si bude užívat letos na zahradě (facebook.cz)

Letní prázdniny se doma u Terezy Kostkové (46) moc nenosí. Krásná nestárnoucí herečka je totiž zaneprázdněná víc než kdy předtím. Aktuálně pendluje mezi Prahou, kde žije, Moravou, kde točí seriál Pálava a Bratislavou, kde exceluje v Hamletovi. A jak sama tvrdí - vůbec už neví, čí je...

Seriál Pálava je sice protkán vůní vinic, na víno ale herečka rozhodně chuť nemá. Ani po dlouhé šichtě. „Jsme v práci 12 hodin, a kdybych ještě pila víno, asi by to nedopadlo dobře,“ přiznala Aha! se smíchem. „Nenudím se a baví mě to. Jen pomalu nevím, kde parkuju a jak se jmenuju,“ dodala. 

Tereza Kostková na premiéře filmu V létě ti řeknu, jak se mám: Co prozradila?

Video se připravuje ...

Na dovolenou letos nemá ani pomyšlení. „Budeme spolu doma. Já jsem hodně pracovně nacestovaná a těším se, až budete trávit čas na zahradě,“ odhalila plány s manželem Jakubem Nvotou (45) a synem Tondou (15). „Jeden outfit, jeden balkon, jedna chvíle, jeden pocit, ticho a klid. Bezčasí, jak důležité,“ dodala skromně. Odpočinek u moře tak nejspíš počká až na to, až bude pracovně větší klid. 

Rozzářená Kostková přiznala, jak si v karanténě užívala: Cítila jsem se víc ženou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.