Kostková věřila, že letos StarDance bude: Pravidla ale mluví jinak | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kostková věřila, že letos StarDance bude: Pravidla ale mluví jinak

Tereza Kostková ve Studiu Blesku o očekávaných projektech roku 2022
Tereza Kostková ve Studiu Blesku o očekávaných projektech roku 2022 (archiv Blesku)

Po úspěchu loňské StarDance věřila, že další ročník udělá Česká televize hned za rok! Tereza Kostková (45) nedala na klepy z ČT, že přípravy vypadají bledě, a doufala v to, že vedení veřejnoprávní televize s další taneční show otálet nebude. Spletla se a dostala z Kavčích hor studenou sprchu.

Loňský ročník poznamenala koronavirová pandemie, při které covid-19 vyřadil ze soutěže mnoho účastníků. ČT proto začala s majitelem licence na StarDance, britskou stanicí BBC, řešit úpravu pravidel, aby televize nemusela vyřazovat ty, kteří kvůli covidu putují do karantény nebo izolace. Vše bylo na dobré cestě. „Ale když jsem se teď u kolegů v ČT informovala, tak mi oznámili, že StarDance letos neudělají. Že se to prostě nestíhá,“ svěřila Aha! moderátorka Tereza Kostková, podle níž si lidé v těžkých dobách zaslouží kvalitní zábavu.

Tereza Kostková na premiéře filmu V létě ti řeknu, jak se mám: Co prozradila?

Video se připravuje ...

Bude za rok

Informace potvrdila i samotná ČT. „V dramaturgickém plánu se StarDance v letošním roce nepočítáme. Příští řada je plánována na rok 2023,“ napsal Aha! mluvčí televize Filip Platoš. Důvody ale nesdělil. Jaký program ČT na letošní podzimní soboty přichystá, zatím není jasné. Ve hře jsou podle našich informací speciální díly Zázraků přírody nebo několikadílná soutěž pro celé rodiny.

Dvakrát a konec

ČT jde v případě změny pravidel StarDance o to, aby účastník, kterého vyřadí covid-19, nemusel ze soutěže po dvou absencích na přímém přenosu odstupovat. To se na podzim např. stalo Simoně Babčákové (49) nebo Miraii Navrátilovi (29).

Tereza Kostková v komedii V létě ti řeknu, jako žena, co moc tlačí na pilu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
2. 3. 2022 • 10:26

Má na sobě župan, nebo šaty ?
Vypadá děsně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.