Protekce pro krásné dcery? Rybová kápla božskou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Protekce pro krásné dcery? Rybová kápla božskou

Linda Rybová
Linda Rybová (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Profimedia.cz, ara)

Herečka Linda Rybová (47) je pyšnou maminkou tří dětí. K jejímu překvapení se všechny rozhodly jít v jejích šlépějích. Syn František nastoupil na konzervatoř a dcery Josefína a Rozálie zinscenovaly divadelní hru.

Linda přitom své děti k herectví nikdy nevedla. „Já jsem si vždycky říkala, že by to nemusely dělat, nikdy jsem je nebrala na žádné natáčení, neprotlačovala jsem je, nechala jsem je dělat si vše po svém a jít vlastní cestou, a jestli jsou takhle šťastné, tak je to naprosto v pořádku,“ pronesla Rybová pro eXtra.cz.

David Prachař o StarDance: Po nabídce dostal křeč!

Video se připravuje ...

Linda je na své děti náležitě pyšná. Společně s manželem Davidem Prachařem (64) už se navíc těší na společnou rodinnou dovolenou. „Děti s námi jezdí, všechny tři, což je úplně skvělý, jezdíme i s kamarády, jede nás skoro 30 a už je to taková tradiční dovolená. Jedeme do Chorvatska na takové místo, kde jsme sami,” svěřila se herečka, která se zaslouženého odpočinku nemůže dočkat.

Prachař a Rybová v 7 pádech: Radikální změny několikrát do roka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.