Jasný vzkaz dětí Lindě Rybové: Mami, ne že se svlékneš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jasný vzkaz dětí Lindě Rybové: Mami, ne že se svlékneš!

Linda Rybová s dětmi
Linda Rybová s dětmi (profimedia)

S různými rolemi přichází i různé požadavky. Mezi ty, které se více týkají žen, patří nahota, která ne všem herečkám může být příjemná. To ostatně potvrzuje i Linda Rybová (47).

Když role vyžaduje posouvat hranice studu, herečku Lindu Rybovou to příliš netěší. Odhalování před kamerou se raději vyhýbá, jednou z mála výjimek je kupříkladu zfilmovaná balada Vodník, kde natáčela intimní podvodní scény se zpěvákem Danem Bártou.

Radostí z takových scén neskáčou anii její dospívající děti, které pochopitelně případné lechtivé scény své maminky nechtějí ani vidět, ani slyšet. I proto Linda role s těmito požadavky raději odmítá. „Jsem na to extrémně citlivá a musím říct, že to oceňují i moje děti. Když mě náhodou vidí ve filmu, kde se k něčemu schyluje, křičí: ´Mami, né, že se svlékneš!´. Mohou být klidní, nesvléknu,“ cituj Lindu Rybovou deník Blesk.

Herečce, kterou mohou nyní diváci vídat na obou nejúspěšnějších komerčních stanicích, bohatě stačí natáčení intimních scén s hereckými kolegy. A ani ty nejsou pro Lindu jednoduchým soustem. V primáckém seriálu Zákony vlka jí ovšem tvůrci předepsali rovnou dva partnery – Jana Vondráčka (56) a Stanislava Majera (44).

Prachař a Rybová v 7 pádech: Radikální změny několikrát do roka!

Video se připravuje ...

„Není to tak, že by mi byli nepříjemní ti kolegové, zvlášť tihle dva ne, ale já jsem strašně stydlivá. Strašně se bojím, jsem z nich vždycky na nervy a necítím se svobodně. Ty lidi skoro neznáte. Myslím, že i kluci to tak mají, málokdo je v tom takový střelec,“ řekla herečka v rozhovoru pro server iDnes.cz.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.