Hvězda seriálu Zákony vlka: Rybová během natáčení trpěla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hvězda seriálu Zákony vlka: Rybová během natáčení trpěla!

Na natáčení seriálu Zákony vlka byla hercům pořádná zima!
Na natáčení seriálu Zákony vlka byla hercům pořádná zima!  (FTV Prima)

Druhá série seriálu Zákony vlka se stala sobotní jedničkou televize Prima. Čísla mluví jasně a detektivka získala nejvyšší sledovanost. Herečka Linda Rybová (47) se rozhodla fanouškům trochu přiblížit natáčení a dle jejích slov to nebylo nic příjemného.

Blondýnka přiznala, že některé scény jí daly opravdu zabrat a nevěděla, jestli je vůbec zvládne dotočit.  „Byla mi strašná zima. já jsem hrozně zimomřivá, je mi brutální zima pořád. I když se udělá trochu hezky, stejně je mi zima. První dny byly šílený. Točili jsme hodně exteriéry a zima byla velká, takže já jsem měla na sobě asi pět termo prádel a tisíc svetrů a stejně jsem mrzla,“ přiznala Rybová pro Super.cz.

Prachař a Rybová v 7 pádech: Radikální změny několikrát do roka!

Video se připravuje ...

Linda je ale profesionálka každým coulem a na televizních obrazovkách nejde vůbec poznat, že trpěla zimou. To ji samozřejmě těší a z úspěchu se raduje i její seriálový kolega Stanislav Majer (45). „Ohlasy na první sérii byly dobré, čísla mluvila pozitivně a mojí mamince se to líbí, což považuji za bernou minci. Maminka to miluje a chválí mě každou sobotu. Co je víc?“ pronesl se smíchem herec.

7 pádů Honzy Dědka: Prachař a Rybová o tom, jak to chodí u nich doma a jak si herec pojistil posmrtný život

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.