Bolestná ztráta Rybové! Mám pocit, že se to nikdy úplně nezahojí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bolestná ztráta Rybové! Mám pocit, že se to nikdy úplně nezahojí

Linda Rybová a David Prachař
Linda Rybová a David Prachař (Blesk:Pavel Machan a Michal Protivanský - Czech News Center a.s.)

Svůj čas dělí Linda Rybová (47) mezi práci a rodinu. Už proto jsou pro herečku tak důležití přátelé. Přesto jich pár v poslední době zcela nečekaně ztratila!

„Přátelé jsou jako záchranné sítě, které dokážou v životě významně pomoci. I když poslední dobou se mi stalo, že jsem pár přátel ztratila. Byly to vztahy, kde mě nenapadlo, že se to vůbec může stát. Musím říct, že to pro mě bylo velmi těžké. Mám pocit, že se to nikdy úplně nezahojí," přiznala Linda Rybová webu Novinky.cz.

Linda Rybová: Snažím se oblékat nenápadně! A proč nikdy nepůjde do Tváře?

Video se připravuje ...

„Přátelství totiž stavím do stejně vysoké roviny jako partnerství. Je pro mě úplně zásadní. Když mám nelady s kamarády, je to dost šílené. Jsem hodně vztahový člověk, s tím se nedá nic dělat, jsem tak nastavená. Vždycky jsem to tak měla. Není to nic, k čemu bych dospěla až časem. Třeba v období kolem patnácti let byly pro mě kamarádky důležitější než moji partneři. Nejbližší kamarádky byly prostě nejvíc," odtajnila své nitro půvabná herečka.

Prachař a Rybová v 7 pádech: Radikální změny několikrát do roka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.