Rybová vyměnila Majera za Vondráčka: Sex plný smíchu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rybová vyměnila Majera za Vondráčka: Sex plný smíchu!

Linda Rybová (47) a Stanislav Majer (44) si užili své!
Linda Rybová (47) a Stanislav Majer (44) si užili své! (FTV Prima)

U namlouvání stanic pražské MHD tolik vzrušení Jan Vondráček (56) jistě nezažil. V primáckém seriálu Zákony vlka mu scenáristé předepsali žhavou milostnou scénu s Lindou Rybovou (47). Stud zaháněli smíchem!

Zatímco v předchozím díle se Linda coby Sára sblížila se Stanislavem Majerem (44) neboli Robertem, v dnešní epizodě si střihne sex se svým seriálovým manželem Vondráčkem, který představuje starostu Pokorného. „Jsem strašlivě stydlivá. Hrozně se bojím a necítím se svobodně,“ popsala Rybová své pocity při choulostivém natáčení. Tentokrát šel ale stud stranou. 

„Honza neustále vypráví historky. Když jsme spolu měli erotické scény, ze kterých jsou herci vždycky nervózní, dělal vtipy a já se smála,“ kvitovala herečka s povděkem. „Nikdy jsem se takových scén smát nedokázala, jsem z nich na nervy, tentokrát jsem tolik nebyla,“ dodala Rybová. Zákony vlka můžete vidět už dnes od 20.15 hod. na Primě.

Prachař a Rybová v 7 pádech: Radikální změny několikrát do roka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.