Děsivý úraz Rybové! Všude byla krev a nešlo to zastavit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Děsivý úraz Rybové! Všude byla krev a nešlo to zastavit

Linda Rybová
Linda Rybová (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Profimedia.cz, ara)

FTV Prima začala diváky zásobit jedním seriálem za druhým. Jedním z nejnovějších je krimi seriál Zákony vlka v hlavní roli se Stanislavem Majerem (44) a Lindou Rybovou (47). A právě herečka si během natáčení prožila skutečně dramatické chvíle.

První díl a hned spousta krve! Šlo ovšem o krev skutečnou, která zřejmě celý krimi seriál pokřtila... Herečka Linda Rybová se představila v drsnější roli, která má do Blanky z Ulice daleko, a na natáčení se rozhodně nešetřila. Ve scéně, kde porcuje králíka, byla tak důsledná, až nakonec došlo k maléru.

Prachař a Rybová v 7 pádech: Radikální změny několikrát do roka!

Video se připravuje ...

„Hned první natáčecí den jsem se poranila. Měla jsem porcovat králíka, a protože Sára je ostrá holka, porcovala jsem ho s patřičnou důrazností. Měla jsem na to dokonce poradkyni, která mě to učila. Při posledním záběru jsem si uřízla prst. Pak se chvíli nedalo točit, všude byla krev a nešlo to zastavit. Tím to začalo. Občas to bylo náročné a trochu nebezpečné,“ zavzpomínala herečka na dramatickou situaci pro web Super.cz.

Seriáloví tvůrci jí za parťáka určili charismatického fešáka Stanislava Majera, jenž většinou hraje správné policisty s pošramoceným osobním životem. Tentokrát se ale představí v opačné a pro něj zcela nové roli lupiče. „Robert není typický hrdina, je to lupič a já jsem loupežníka ještě nikdy nedělal. Přesvědčil mě nejen příběh, ale i lokace,“ sdělil herec webu Expres.cz důvod, proč na nabídku točit pro Primu nakonec kývl.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.