Ezošmejdka Schneiderová: Zneužití nemocné dcery Rybové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ezošmejdka Schneiderová: Zneužití nemocné dcery Rybové!

Tento týden v Ulici bude v Ulici opět živo!
Tento týden v Ulici bude v Ulici opět živo! (TV Nova)

Seriály se často snaží poukázat na současnou problematiku společnosti. Výjimkou není ani seriál Ulice. Ten nyní otevřel téma ezošmejdů, kteří se snaží přiživit na zdravotních problémech druhých.

Celá dějová linka je založena na psychických problémech Kristýny, kterou hraje Sára Korbelová (21). Ta v seriálu trpí panickými atakami. Na pomoc si najala terapeutku Julii Papežovou, kterou ztvárňuje Jitka Schneiderová (50), a slepě věří jejím léčebným metodám.

Ulice: Nyklová jako bohyně pomsty odhaluje Pavlovu nevěru a bude se hodně divit!

Video se připravuje ...

Po společných sezeních s Julií se ale Kristýnin stav nelepšil, ba naopak. „Chce to čas, než terapie začne zabírat,“ snažila se ezošmejdka utěšit zoufalou Kristýnu. Její blízcí se ale Julií nenechali oblafnout. Snažili se Kristýně terapie s ní rozmluvit, ale marně. Její seriálová maminka Linda Rybová (47) a otec Vasil Fridrich (46) ji alespoň domluvili schůzky u skutečného psychiatra a Kristýna dokonce začala brát antidepresiva. S Julií se chce ale i nadále scházet, tak uvidíme, kam až situace zajde.

Seriál Ulice je plný dramatických okamžiků!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.