Herečka Jitka Schneiderová: Poprvé s dcerou na jednom jevišti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herečka Jitka Schneiderová: Poprvé s dcerou na jednom jevišti

Dcera Jitky Schneiderové dobývá divadelní prkna
Dcera Jitky Schneiderové dobývá divadelní prkna (Instagram, archiv)

Geny se nezapřou! Novopečená padesátnice Jitka Schneiderová (50) si poprvé zahrála s dcerou Sofií Annou Švehlíkovou (17). V představení Absolvent ztvárnily matku s dcerou.

Za všechno může náhoda. Do představení v Divadle na Fidlovačce potřebovali alternaci a Sofie byla jasná volba. Aby ne. Po otci Davidu Švehlíkovi (50) zdědila štíhlou postavu, po matce krásu i šarm a po obou herecký talent. „A je to tady! Se Sofií jsme spolu poprvé hrály na jevišti a dokonce hned matku a dceru!“ podělila se o svou radost maminka Jitka, které roste konkurence.

Jitka Schneiderová: Moje dcera je můj nejlepší parťák pro život

Video se připravuje ...

Za to, že Sofie dostala roli na divadle, nemohla protekce, ale nápad herce Dana Krejčíka (28) a režisérky Natálie Deákové (42). „Teď už můžu říct, že jsem šťastná a tak pyšná máma! Děkuju vám za péči, kterou jste Sofii dali, za uvedení do profesionálního světa a na prkna, která znamenají svět. Sofi gratuluju, byla jsi skvělá!“ svěřila se dojatá matka.

Jitka Schneiderová s krásnou dcerou: Dovolila by jí modeling?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.