Jitka Schneiderová coby ezošmejdka Julie: Vypadne z Ulice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jitka Schneiderová coby ezošmejdka Julie: Vypadne z Ulice!

Schneiderová hrála koučku přesvědčivě, Kristýna jejímu vlivu na chvíli podlehla.
Schneiderová hrála koučku přesvědčivě, Kristýna jejímu vlivu na chvíli podlehla. (Foto Aha! – D. Kundrát, P. Machan, TV Nova)

Moc dlouho se v Ulici neohřála! Do oblíbeného seriálu TV Nova naskočila Jitka Schneiderová (50) letos v únoru, jenže teď se objeví v roli manipulátorské ezošmejdky Julie naposledy. Končí!

Do seriálu vstoupila Jitka Schneiderová coby koučka Julie Papežová, aby zachránila Kristýnu (Sára Korbelová, 21) od záchvatů panických atak. Jenže to bylo spíš naopak. Kvůli manipulátorským metodám ezošmejdky se stav Julie jen zhoršoval, koučka vrážela klíny i do rodiny. Navíc za konzultace u ezošmejdky, které jí měly pomoct, zaplatila nehorázné částky. Naštěstí Kristýna jako zázrakem prozře a rozhodne se varovat i ostatní klienty. Vše povyprávěla investigativnímu novináři Daliborovi Tomáškovi (Petr Uhlík, 24). A ten se rozhodne s Julií a jejími nekalými praktikami zatočit.

Jitka Schneiderová coby Julie Papežová končí v seriálu Ulice.

Video se připravuje ...

Tak dlouho na ni bude útočit, až ji z děje seriálu vyštípá. „Kratší spolupráce s Jitkou Schneiderovou byla dopředu domluvená. Byla oslovena jen na jednu sezonu. Nakonec se natáčení ještě o pár dnů prodloužilo. Musíme Jitce velmi poděkovat, že nám vyšla vstříc a na těch pár dní si ještě udělala čas. Velmi si toho vážíme,“ řekla Aha! kreativní producentka seriálu Silvia Klasová s tím, že se scény se Schneiderovou natáčely ještě před letními prázdninami. Herečce se tak zase uvolnilo místo v diáři. Kromě stálého angažmá v Divadle na Fidlovačce a v divadle Studio DVA ale právě nenatáčí žádný film ani jiný seriál.

Jitka Schneiderová: Kdo na ni doma nejvíc žárlí?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.