Peklo Štrébla kvůli Ulici: Urvané obočí, zničené auto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Peklo Štrébla kvůli Ulici: Urvané obočí, zničené auto!

Jiří Štrébl s Vandou Hybnerovou v Ulici.
Jiří Štrébl s Vandou Hybnerovou v Ulici. (Nova tv)

Když před deseti lety nastupoval herec Jiří Štrébl (64) do nekonečného seriálu Ulice, stal se jednou z nejvíce nenáviděných postav. Rozzuření diváci tehdy nedokázali oddělit fiktivní postavu od skutečného herce, a tak seriálový Miloš Knobloch na vlastní kůži pocítil jejich hněv.

Dříve platil za velkého padoucha, který se nechová dobře nejen k domácímu mazlíčkovi, ale i k nevlastní dceři a partnerce v podání Vandy Hybnerové (54). Jenomže jak už to u postav nekonečných seriálů bývá, kdo byl kdysi ryzím záporákem, je v současnosti spíše neškodným otcem od rodiny, jenž diváky vlastně baví. V Ordinaci takovou proměnou prošel Martin Zounar (56) alias doktor Bobo Švarc, v Ulici zase Jiří Štrébl jako Miloš Knobloch. Na tom se ale kdysi diváci pěkně vyřádili.

Nejprve na hercovo auto kdosi vyryl nápis Miloši, ty ku*vo. Vztek diváků Ulice, kterých není málo, se ovšem dále stupňoval až do momentu, kdy byl Štrébl dokonce napaden. Útočníci mu tehdy roztrhli obočí. A možná i tento alarmující incident přispěl k tomu, že scénáristé postavu Miloše přetransformovali ve vesměs zábavnou postavu, jež má diváky především pobavit a která v současnosti vyvažuje dramatické situace svým humorem.

Finále Ulice: Svatební katastrofa, jiskra naděje u Máry a Karly a doják u Magdy a Prokopa

Video se připravuje ...

Za těch deset let, co Jiří Štrébl Miloše ztvární, si k němu našel cestu a utvořil pevné pouto. „Je to takový můj dvojník, tím nechci říct, že mám povahu jako Miloš. Když ho deset let hraju, tak přemýšlím jeho hlavou, ne svojí. Tu postavu mám rád a je to pro mě důležitý,“ prozradil Štrébl v rozhovoru pro Super.cz i přes všechna trápení, kterými si dříve kvůli Milošovi prošel.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.