Ivana Chýlková ve StarDance: Talisman za 20 tisíc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ivana Chýlková ve StarDance: Talisman za 20 tisíc

StarDance: Jan Tománek a Ivana Chýlková
StarDance: Jan Tománek a Ivana Chýlková (Aha! – Marek Pátek, David Malík, ČT/M. Křepelka )

Královnou parketu StarDance XII se ještě nestala, ale po prvním kole Ivana Chýlková (60) patří k nekorunovaným královnám luxusu. Jak odhalil medailonek, na trénincích s tanečníkem Janem Tománkem (52) má herečka na ruce náramek od jednoho z nejdražších klenotníků!

Není jí líto vynést na trénink luxusní náramek od Cartiera, který má obchod v nejdražší pražské ulici. Jak deník Aha! zjistil, nenápadný šperk s přívěskem Trinity se dá pořídit od 750 dolarů, což je v přepočtu přes 17 tisíc korun, ale záleží, z jakého kovu je přívěsek vyrobený.

Chýlková a Tománek o zkouškách StarDance: S peklem jsem počítala!

Video se připravuje ...

Manželka moderátora Jana Krause (70) k němu má zjevně osobní vztah, v šatně ho neodložila ani během první generálky na pražském výstavišti. Jenom k šatům se spadlými rameny, které měla na přenos, by se jí nehodil, a tak svůj talisman pro štěstí nechala v zákulisí. „Vždycky jsem si přál noblesní dámu,“ pochvaluje si hereččin tanečník Tománek. Kdo vypadne jako první ze StarDance, můžete sledovat už zítra od 20.10 hod. na ČT1.

Ivana Chýlková ve StarDance: Mrzení kvůli prvnímu večeru!

Video se připravuje ...

Vypadne Prachař, nebo Maršálek?!

Bookmakeři Tipsportu věří olympijské snowboardistce Evě Adamczykové, které od minula ještě snížili kurz. Naopak zpěvák Richard Krajčo si mírně pohoršil. Adepti na vypadnutí jsou ovšem herec David Prachař a cukrář Josef Maršálek (41).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.