Zdrcená Kateřina Brožová: ZLOBA KVŮLI SMRTI NA KLINICE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zdrcená Kateřina Brožová: ZLOBA KVŮLI SMRTI NA KLINICE!

Brožová považuje pochybení kliniky za neomluvitelné.
Brožová považuje pochybení kliniky za neomluvitelné.  (Instagram, archiv Blesku)

Na Maledivách se jí zhroutil svět! Místo odpočinku v exotice prožívá Kateřina Brožová (55) jedno z nejtěžších období života. Její věrný psí přítel Jordy (†9) totiž utekl z veterinární kliniky a následně ho srazil vlak.

O tom, že devítiletý rhodéský ridgeback utekl během venčení z veterinární kliniky, informovala Brožová ještě z exotického ráje na Maledivách. Okamžitě přerušila dovolenou a sedla na nejbližší letadlo do Čech. Přislíbenou odměnu ve výši třiceti tisíc korun však již nikomu nevyplatí, pátrání po pejskovi má totiž tragický konec.

Miloval jí bezmezně

„Ztratila jsem oddaného nejbližšího kamaráda, který mě bezmezně a bezpodmínečně miloval,“ svěřila se Brožová na Instagramu až několik hodin poté, co zjistila, že jejího psa usmrtil vlak.

„Nezasloužil si tak strašný a zoufalý konec, který způsobil někdo svou nezodpovědností na klinice Jaggy, kam jsem oba své pejsky svěřila s absolutní důvěrou, i kvůli jejich zdravotním potížím, po dobu svého pobytu v dalekém zahraničí,“ vysvětlila herečka. „Je to neomluvitelné, zdrcující... Jsem zpět doma a nemohu bolestí dýchat,“ přiznala zoufalá herečka.

Přiznání Kateřiny Brožové (55) o vztazích: Zažila jsem týrání, psychické násilí i alkoholismus!

Video se připravuje ...

Vyjádření kliniky

Nešťastnou událost se rozhodla okomentovat a vysvětlit i samotná veterinární klinika Jaggy. „Vše vzniklo tak, že veterinární sestra, která vykonávala noční službu, chtěla velkým psům dopřát více pohybu, a tak je převáděla do většího výběhu,“ uvedl ředitel kliniky MVDr. Vojtěch Novák. „Během několikametrové nechráněné trasy mezi výběhy se jí jeden ze psů vytrhl, utekl a bohužel se ho již nepodařilo chytit,“ vysvětlil. „Již jsme připravili a přijali sérii opatření, aby se podobný případ v budoucnu neopakoval,“ dušoval se Novák. Není to však údajně poprvé, co se na klinice podobná událost stala. 



Přečtěte si
AHel
12. 1. 2024 • 11:46

Hysterický výlev....strašný, co napsali ostatní pod mým příspěvkem souhlasím. Je to smutné ale nikoliv fatální, před Vánocemi jsme zažili opravdu tragédii, toto je smutný příběh, který lze přežít v pohodě a žít dál, tak se paní Kateřinu vzpamatujte!!!! nejde o život!!!! Určitě osoba, které se to stalo z veteriny, je zdrcená jako Vy, ale prostě se to stalo, osud, nešťastná blbá náhoda, přijměte to, bolí to, to si dovedu představit, ale všechno má své meze. Nikdo není dokonalý ani Vy ne!!!! Už dost!

AnetaJ
12. 1. 2024 • 10:42

Pejsci nebyli zdraví, o to víc důvod, zůstat s nimi doma a nikam nelítat. Jinak ze strany kliniky naprosto neomluvitelné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.