Noční můra Brožové se naplnila? Děsivá zpráva z nádraží | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Noční můra Brožové se naplnila! Děsivá zpráva z nádraží

Kateřina Brožová hledá pejska...
Kateřina Brožová hledá pejska... (instagram.com )

A je po vysněné dovolené! Kateřina Brožová (55) před několika dny odletěla na Maledivy, z domova ale nyní přišla šílená zpráva. Její rhodéský ridgeback Jordy utekl z kliniky, kde se nacházel v její nepřítomnosti! Příběh má zřejmě smutnou dohru...

Herečka před odletem na dovolenou svěřila svého miláčka do rukou veterinární kliniky. Právě z té se ale v úterý večer zaběhl! „Prosím o pomoc! Můj Jordy – Džordy se ztratil v Praze- Řepy. Utekl z kliniky Jaggy, když ho venčili. Prosím sdílejte, prosím hledejte. Je moc hodný, ale vyděšený...“ zoufala si Brožová a nabídla nálezci tučnou odměnu, 30 tisíc korun!

Smutný konec?

Ve středu odpoledne se ale na Facebooku Řepy I – Řepy II a okolí objevil smutný příspěvek. „Bohužel vám musím sdělit, že pejska před hodinou srazil vlak blízko té velké lávky u nádraží Zličín. Mám nehodovou pohotovost a mluvil jsem s hasičem, který byl přímo na místě a potvrdil mi, že se jedná o hnědého ridgebacka. Pokud se tedy neztratil nějaký další, tak to bude bohužel tento pejsek,“ napsal autor a připojil fotku hledaného pejska. Je tedy bohužel pravděpodobné, že herečka o milovaného člena rodiny přišla. Na naše dotazy ale herečka do uzávěrky nereagovala.

Jaké má plány na Vánoce? Kateřina Brožová prozradila, jak u nich probíhá Štědrý večer

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5584341
11. 1. 2024 • 11:29

Je mi to moc líto - je to jako člen rodiny.Co musel chudák v těch mrazech vytrpět.Nechápu jak se mohl na procházce VYSMEKNOUT a utéct.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.