Zlom u Brožové: Žal a zoufalství střídá radost | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zlom u Brožové: Žal a zoufalství střídá radost

Kateřina Brožová s pejskem Jordym
Kateřina Brožová s pejskem Jordym (instagram.com )

Poslední týdny byly pro Kateřinu Brožovou (55) psychicky náročné. Kvůli nedbalosti jedné z pražských klinik přišla o svého psího miláčka Jordyho, který se zaběhl a srazil ho vlak. Malým utěšením pro herečku může být to, že opět naskočí do seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Brožová bude opět ztvárňovat Ivetu, která to v životě neměla jednoduché. „Moc se na to těším. Já jsem asi rok točila svoji postavu Ivety, zmítané osoby, která měla problémy s alkoholem a která se odešla léčit. Začátkem února začíná její příběh. Navrací se z léčebny a pomalu se vrací zase do děje. Moc se těším, nečetla jsem ještě dál scénáře, ale věřím, že ten příběh bude zajímavý. Těším se na celý tým,“ řekla s radostí Kateřina pro Super.cz.

Kateřina Brožová - A do pyžam - divadelní premiéra

Video se připravuje ...

Po smrti čtyřnohého kamaráda tak alespoň přijde na jiné myšlenky. „Těším se na to, já pracuji ráda,“ pronesla Brožová. Na televizních obrazovkách by se měla objevit na jaře a diváci se jejího návratu do Ordinace nemohou dočkat. Postava Ivety totiž patří mezi ty oblíbené.

Přiznání Kateřiny Brožové (55) o vztazích: Zažila jsem týrání, psychické násilí i alkoholismus!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.