Štěpán Benoni alias záchranář Marek: Tragická smrt v Ordinaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Štěpán Benoni alias záchranář Marek: Tragická smrt v Ordinaci!

Poslední společné scény Mariky a Štěpána.
Poslední společné scény Mariky a Štěpána.  (Foto VOYO)

Ordinace v růžové zahradě 2 se loučí s jedním ze svých miláčků. Smrt při obětavé záchraně lidských životů čeká oblíbeného záchranáře Marka, kterého hraje Štěpán Benoni (39). Po šesti letech se herec loučí. Naposledy vydechne v náručí Mariky Šoposké (34) neboli Bibi, kterou tak miloval.

Kolegové i štáb se s ním během posledního natáčecího dne dojemně loučili. „Já rovněž za těch šest let všem v Ordinaci děkuji,“ řekl Štěpán.

Pod kůži

„Marek se mi dostal pod kůži. Aby ne, když jsem měl díky němu možnost aspoň vzdáleně poznat práci záchranářů, a získat tak jasnější představu, jaká dřina to je,“ prozradil Benoni, jehož Marek zahyne přesně tak, jak by se od něj diváci Ordinace nadáli – při výjezdu záchranky, během záchrany životů druhých. „Ovšem můj hrdina se neflákal ani v soukromí. Na všechny ty lásky, nevěry, shledání, na seriálové partnerky i syna určitě nezapomenu. Díky všem v Ordinaci,” uzavřel své působení v oblíbeném seriálu Benoni.

Ordinace se loučí se Štěpánem Benonim, jeho záchranář Marek tragicky zahyne

Video se připravuje ...

Šoposká lituje

Kromě zachraňování v Ordinaci jako Marek boxoval, oženil se, s jinou partnerkou zplodil syna Tobíka, byl věrný i nevěrný a dost možná ze všech žen nejvíc miloval kolegyni Bibi. Právě ona ponese Markovu smrt hodně těžce, stejně jako její představitelka odchod Benoniho ze seriálu. „Od začátku jsme si sedli, hrajeme spolu i v divadle, takže jsme na sebe byli dokonale zvyklí. A propojení,” řekla Marika Šoposká s tím, že je jí to líto.

Rizikové natáčení

Z bezpečnostních důvodů fotograf nemohl být u scény, kdy záchranář Marek v Ordinaci umírá. Snímky jsou střižené ze záběru.

Bizarní situace v Ordinaci: Martin Zounar a Jan Slovák propletli svá těla

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.