Šoposká se vrací do Ordinace! A vypadá skvěle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šoposká se vrací do Ordinace! A vypadá skvěle!

Marika Šoposká
Marika Šoposká (Foto – Herminapress.cz)

Odchod Bibi ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 televizní diváci oplakali. Teď si ale mohou osušit slzičky. Marika Šoposká (30), která tvořila pár s nevěrným Markem v podání Štěpána Benoniho (35), se po mateřské dovolené a koronavirové natáčecí pauze vrací na místo činu.

Vzhledem k hereččinu druhému těhotenství ale museli scenáristé hodně s osudy její postavy čachrovat, a tak jí naordinovali nevěru partnera a následný zhrzený odchod ze scény. Fanouškům ovšem chyběla. A tak tvůrci naplánovali její návrat! „Tak miláčci, chtěli jste to, máte to mít! A já se moc těšim! Fakt!“ uvedla na sociální síti Šoposká, která je maminou syna Benedikta (5) a Vincenta (8 měsíců).

První minuty nové Ordinace! Začíná to romantikou, pak půjde o život!

Video se připravuje ...

„Rodit už se mi kvůli vám znovu úplně nechce, ale tyhle růžový šatičky teda zvládnu, no,“ vtipkovala. V lékařském mundúru vypadala naprosto báječně, a předvedla v něm neskutečně štíhlé nožky. Nikdo by rozhodně netipoval, že je už dvojnásobnou maminkou...

Těhotenství bez komplikací není samozřejmost, říká Marika Šoposká

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.