Smolný závěr roku Ztraceného: Zrušený sen a velká lítost | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Smolný závěr roku Ztraceného: Zrušený sen a velká lítost

Marek Ztracený
Marek Ztracený (Svět motorů/Jiří Pekárek)

Také známé tváře občas nemívají své dny. To může potvrdit i zpěvák Marek Ztracený (38), který má za sebou po pracovní stránce úspěšný rok. V poslední době ovšem čelil i nepříjemným situacím.

Když se daří, tak se daří. Za bohatou pěveckou sezónu i vítězství v letošním Českém slavíkovi se chtěl odměnit výletem do New Yorku, kam se chystal se svým synem. Z cesty ale nakonec bohužel sešlo. Na vině bylo nepříznivé počasí, kvůli kterému musela být pánská jízda zrušena.

Marek Ztracený po třetí výhře ve Slavíkovi: Jsem trochu "ztracený"

Video se připravuje ...

„Naše dlouho plánovaná pánská jízda na vánoční New York skončila ještě dřív, než začala. Sobotní vánice zrušila/zpozdila většinu letů a my to po několika hodinách na letišti vzdali,“ svěřil se Ztracený svým fanouškům na instagramu. Ačkoli byli nejprve se synem smutní, zajistili si náhradní plán, díky němuž se i v pohodlí domova mohli alespoň na chvíli cítit jako za velkou louží. „Tak si doma na Šumavě stavíme New York z lega, objednali jsme si hamburger a je to vlastně úplně stejně skvělé,“ cituje zpěváka server TN CZ.

Smůla se Ztracenému přilepila na paty bohužel i doma. Tentokrát byl obětí nepříznivých okolností domácí mazlíček. Stačilo málo a zakrslý králíček už nemusel hopsat po světě…

Marek Ztracený se tajně oženil! Propálil to před fanoušky na koncertě

Video se připravuje ...

„Před 14 dny jsem ho málem zabil. Šlápl jsem mu omylem na hlavu, ale už je dobrý. Bylo mi to hrozně líto. Vběhnul mi pod nohu a jenom jsem slyšel, jak to křuplo. Tak jsem ho vezl k veterináři, kde ho za dva dny dali dohromady, akorát jsem mu trošku vylomil zoubky, ale ty už se mu spravily,“ svěřil se s děsivou příhodou se šťastným koncem moderátorovi a divákům v talk show 7 pádů Honzy Dědka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.