Drsný pád Romana Vojtka: Zjizvený obličej! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Drsný pád Romana Vojtka: Zjizvený obličej!

Roman Vojtek
Roman Vojtek (TV Nova)

Na tuhle zkoušku v Divadle Hybernia jen tak nezapomene. Divadelní kulisy jsou zkrátka nevyzpytatelné, o čemž se stihl přesvědčit i herec a zpěvák Roman Vojtek (51). Toho zradila rekvizita, ze které spadl tak nešťastně, až museli zavčas zasáhnout doktoři!

„Spadl jsem na bednu, trochu jsem si otřásl hlavu a prorazil takovým horním zámečkem horní ret,“ cituje Vojtka server Super.cz. Herec je naštěstí v pořádku, zranění se ale bude hojit déle, a tak musel Roman zrušit následující představení.

Historicky první vítěz StarDance Vojtek: Základní kroky už neumím!

Video se připravuje ...

„Dnes nemůžu hrát Miluji tě, ale. Mrzí mě to. Velké poděkování klinice za to, že mě přijali a že díky nim nebudu nejspíš Joffrey de Peyrac. A nebojte, náraz hlavy nezničil v mozku paměťové buňky. Snad,“ dodal Vojtek s humorem sobě vlastním. Hercovu tvář sice patrně bude zdobit nová jizva, důležitější však je, že celý incident bere s úsměvem a nedošlo k něčemu vážnějšímu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.