To bude Ztracený těžko vysvětlovat: PODVOD JAK HROM | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

To bude Ztracený těžko vysvětlovat: PODVOD JAK HROM

Marek Ztracený prý ztrojnásobil ceny
Marek Ztracený prý ztrojnásobil ceny (Matěj Fryčák)

Marek Ztracený (38) patří bezpochyby mezi naše nejlepší zpěváky, který před vyprodaným Edenem ukázal, že dokáže přinést i show světového měřítka. Jenže má to jeden háček. V kuloárech se proslýchá, že si za své vystoupení od té doby nechává vyplácet trojnásobek původní ceny. 

„Dost nás vyšplouchnul. Ozvala se nám Markova manažerka, že Ztracený po Edenu zvýšil ceny. A buď mu prý dáme 750 tisíc korun místo původních 250, nebo si máme objednat někoho jiného. Bylo to na poslední chvíli a dost nám všechno zkomplikoval, protože celá akce už byla naplánovaná,“ měl magazínu Sedmička říct organizátor jedné soukromé akce. 

Marek Ztracený se tajně oženil! Propálil to před fanoušky na koncertě

Video se připravuje ...

„S takovým neprofesionálním a arogantním přístupem jsme se v životě nesetkali. Marek by měl spadnout z toho obláčku. I kdybychom ty peníze měli, objednáme si za to zpěváka z Ameriky, a ne nějakého Marka ze Železné Rudy," stálo dále ve vyjádření nejmenovaného poškozeného. 

Takové nařčení bezpochyby hraničí s nekalými praktikami, či dokonce i s podvodem. Manažerka Marka Ztraceného se však proti vyjádření organizátora tvrdě ohradila. „Tento výmysl bulváru nebudeme komentovat. Můžu jen ujistit, že jsem nikdy jako manažerka neztrojnásobila požadovaný honorář a informace se nezakládá na pravdě. Honorář se neměnil ani po historicky nejúspěšnějších koncertech Marka Ztraceného v Edenu pro 100 tisíc lidí,“ uvedla Simona Krajzcy. 

„Cena vystoupení se odvíjí vždy od konkrétní akce a i přes velký úspěch posledních let nedosahuje výše, kterou požaduje několik dalších českých kapel a interpretů. Navíc se nikdy nerovná jeho odměně, neboť náklady na uskutečnění jakéhokoliv koncertu jsou v dnešní době vysoké,“ doplnila. 

Marek Ztracený: Cesta do Edenu se krátí, co vše diváky čeká?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
27. 4. 2024 • 16:43

Za mého mládí, zpěváci zpívali, dneska recitují, hodně špatně, písničky o ničem a jsou oblíbený a namyšlený, sakra na co? Ztracený by se měl ztratit, je to děs a hrůza! Jak mohl tenhle samolibej exot vyhrát, kdo na něho chodí, to je nad moje chápání!

Jeninka35
3. 9. 2023 • 18:04

Překvapuje mě, že se vyjadřují ti, co ho nemusí....lidi ho poslouchají, tak asi se jim jeho písničky líbí. Já si vybírám písničky, ne zpěváka a Markovy písničky se mi líbí....hlavně texty....a je to jeho práce, nikoho za zády nemá, kdo by ho postrkoval....

ELLA Průšová
30. 8. 2023 • 16:48

MK,

stoura
30. 8. 2023 • 06:12

I ten Váš Muk nebyl k poslouchání

Mirka Sýkorová
29. 8. 2023 • 18:52

Zpívat neumí, texty ubohé, hudba katastrofa. Jak ho slyším, přepínám. Nebudu si kazit vkus. Laciná sláva..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.