Kapesníčky nutné! Marek Ztracený otevřeně o... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kapesníčky nutné! Marek Ztracený otevřeně o...

Marek Ztracený při koncertu v Edenu fanouškům odhalil, že se tajně oženil se svou snoubenkou Marcelou. Dojemnému okamžiku mezi desetitisíci návštěvníků přihlíželi také slavní
Marek Ztracený při koncertu v Edenu fanouškům odhalil, že se tajně oženil se svou snoubenkou Marcelou. Dojemnému okamžiku mezi desetitisíci návštěvníků přihlíželi také slavní (David Kundrát)

Marek Ztracený (38) má za sebou velkolepý úspěch. Na koncertu v pražském Edenu nezůstalo jediné prázdné místo. Nouze nebyla ani o emoce, vystoupil totiž i jeho 12letý syn, který kapelu doprovodil na bicí. Teď Ztracený odhalil další rodinný poklad...

Na sociálních sítích vzdal totiž hold svým rodičům, publikoval také fotku s tatínkem, který jej k hudbě přivedl. „Ukázat pyšnému tátovi, který tě naučil první akordy na kytaru pódium v Edenu, kde máš zrovna tři vyprodané koncerty… k nezaplacení,“ připsal pod rodinný snímek. 

Marek Ztracený se tajně oženil! Propálil to před fanoušky na koncertě

Video se připravuje ...

„Rád vzpomínám, jak jsme spolu hráli Slepičku kropenatou a Nedvědy v hospodě na Rudě, když mi bylo asi 7 let. To byla škola! A zdravím maminku, která nám to trpěla,“ doplnil. 

Snímky dojaly fanoušky raketovou rychlostí... „Marku vad táta je na vás právem pyšný,tak jako vy na vašeho syna,jste prostě všichni skvělí a kdo ví, třeba si všichni tři někdy zahrajete spolu,“ píší mu například fanoušci.

Marek Ztracený videem oznámil utajenou svatbu se svou snoubenkou Marcelou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
25. 6. 2023 • 19:31

Asi jsem divná, ale mně se ani trochu Ztracený nelíbí! Zpívat nezvládá, co ty holky na něm vidí?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.