Ztracený na policii: Vůbec nechci domyslet, co se jí mohlo stát | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ztracený na policii: Vůbec nechci domyslet, co se jí mohlo stát

Marka děsí, že jeho fanynky někdo podvádí.
Marka děsí, že jeho fanynky někdo podvádí. (Instagram, Facebook, archiv)

Zneužívání slavného jména, bohužel, patří k symbolům moderní doby. Jeden takový případ řeší i zpěvák Marek Ztracený (38). Kvůli podvodu výtržníka skončil dokonce na policii. 

Neznámý muž se totiž snažil pod záminkou, že jde o Markova manažera, vylákat jednu z jeho fanynek na Slovensko. „Prý, že jsem se rozhodl jí pomoc v kariéře, protože je začínající zpěvačka,“ potvrdil případ Ztracený Blesku.

Dívka však zachovala chladnou hlavu a celou situaci si ověřila raději i u Simony Krajczy. „Naštěstí mladá dívka kontaktovala mou skutečnou manažerku s tím, že si chce pozvání do zahraničí ověřit. Vůbec nechci domyslet, co se jí mohlo stát!“ dodal.

Marek Ztracený: Cesta do Edenu se krátí, co vše diváky čeká?

Video se připravuje ...

„Falešný manažer na mladou ženu dokonce neustále naléhal, že má přijet na Slovensko kvůli castingu do nového muzikálu, který údajně chystám. Že to musí být co nejdřív, jinak bude mít údajný manažer u svého šéfa obrovský průšvih... Nic takového jsem nikde nezmínil, ani neplánuji, “ popsal dvojnásobný Zlatý slavík, který ihned kontaktoval policii. „Policie mi potvrdila, že všechno nahlásit bylo důležité a rozhodně se nejednalo o pouhý nevinný vtípek,“ dodal. 

Podle policie nemusí jít o ojedinělý případ! „Je možné, že se pachatel dopustil již v minulosti podobné trestné činnosti. Pokud se někomu něco podobného stalo, ať se neváhá obrátit na linku 158 nebo nejbližší služebnu Policie ČR,“ stojí v prohlášení policie. 

Marek Ztracený se tajně oženil! Propálil to před fanoušky na koncertě



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.